Nyheder

Teori & Praksis hedder en ny klub i København

Skrevet af Lasse Bertelsen

teoripraksisDen nye klub Teori & Praksis, arvtageren fra Klub Adorno på Lades Kælder, melder nu rent ud med et program, der i den grad matcher Adorno-tidens eksperimenter og excesser, som vi tidligere med stor glæde har rapporteret fra her på Undertoner, bl.a. koncerter med 31 Knots, Lightning Bolt og Mi Ami.

Teori & Praksis tager som nævnt fat, hvor Klub Adorno slap med et godt fokus på mathrocken som en hjørnesten, men genrepaletten vil blive bredt endnu mere ud fra sejlivet indierock som Little Claw og The Pharmacy (begge fra USA) til forskellige metalfortolkninger inkarneret af City of Ships (US) og Nadja (CAN). Det forlyder, at der i endnu højere grad end tidligere vil være et fokus og et ønske om, at stedet og klubben ikke kun vil være for de indviede og indspiste, men klart skal ses som et sted, hvor alle kan udforske og opleve intense shows, og hvad der netop foregår lige nu i nogle af disse undereksponerede genrer.

Første show sætter hjulene igang den 16. februar, hvor shitgaze-/noisepop-gruppen Railcars (US) gæster København for på aftenen at blive supportet af det allestedsværende fatalpunk/postpunkband Iceage.

Det fulde program kan ses på Teori & Praksis Myspace.

Skriv et svar