Nyheder

The Fall udgiver nyt album på Domino

Mark E. Smith er The Fall. Foto: Gino Sprio www.ginosprio.com
Mark E. Smith er The Fall. Foto: Gino Sprio www.ginosprio.com

Mark E. Smith er The Fall. Foto: Gino Sprio www.ginosprio.com

Mark E. Smith har været en gnavpot i over 30 år og har i lige så lang tid indspillet sin utilfredshed som The Fall og udgivet den til fornøjelse for en evigt, støt stigende fanskare. Derfor kan det være ganske uoverskueligt at finde ud af, hvor man skal gå i gang, men det har Undertoner heldigvis råd for.

Nu bliver der endnu et album at tage stilling til, da Your Future Our Clutter udkommer 26. april ifølge Pitchfork. I samme ombæring er The Fall skiftet over til Domino Records, der bare bliver ved med at rage de gode bands til sig. De er selvfølgelig glade for at præsentere en trackliste og en tour, man skal til Storbritanien for at opleve. Men tracklisten kan du opleve lige her:

1. O.F.Y.C. Showcase
2. Bury Pts. 1 + 3
3. Mexico Wax Solvent
4. Cowboy George
5. Hot Cake
6. Y.F.O.C. / Slippy Floor
7. Chino
8. Funnel Of Love
9. Weather Report 2

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger