Nyheder

The Hold Steady sender ny plade til himmels

Foto: Judson Baker
Foto: Judson Baker

Foto: Judson Baker

Så er der ny plade på vej fra The Hold Steady, skriver de selv på deres hjemmeside.

Forsanger Craig Finn udtaler, at pladen handler om at omfavne lidelse og finde glæde i hverdagen. Så på en måde fortsætter den temaet fra Stay Positive. Desuden er den nye mere domineret af guitar end keyboard og klaver, hvilket jo er naturligt nok efter, at Franz Nicolay valgte at gå fra bandet sidste år.

Pladen kommer til at hedde Heaven Is Whenever og udkommer 3. maj. Desuden tager bandet på tour, og så kan vi jo håbe, at de leverer den koncert, de skylder fra 2008. Indtil videre er der fem spredte datoer i Europa i juni, så måske var det et job for Roskilde Festival?

Her er en trackliste til det nye album:
1. The Sweet Part of the City
2. Soft in the Center
3. The Weekenders
4. The Smidge
5. Rock Problems
6. We Can Get Together
7. Hurricane J
8. Barely Breathing
9. Our Whole Lives
10. A Slight Discomfort

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar