Nyheder

Vanløse giver plads til upcoming bands

Sterling sætter kulør på Vanløse.
Sterling sætter kulør på Vanløse.

Sterling sætter kulør på Vanløse.

De sidste mange år har Start Festival på Vesterbro været et glimrende sted for nye, håbefulde bands at vise deres kvaliteter og forhåbentlig rykke lidt længere op ad popularitetsskalaen.

Nu får de samme bands flere udfoldelsesmuligheder. Vanløse åbner nemlig en ny festival, der har til formål at eksponere upcoming bands og kombinere deres optrædender med mere etablerede bands. Festivalen kommer til at hedde Stairway opkaldt efter Van Morrisons sang “Vanlose Stairway” fra 1982, der eftersigende skulle handle om hans daværende kæreste, der boede i Vanløse.

Stairway Festival foregår fredag den 5. marts og kan udover en række upcoming bands også byde på optrædender med Sterling, Bodebrixen, When Saints Go Machine og Metric Noise.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar