Konkurrencer

Vind billetter til Talib Kweli-koncert

Skrevet af Redaktionen

Så samler vi gribbene. Der er gratis billetter til Talib Kweli-koncerten i Pumpehuset i den knastørre Nevada-ørken, vi kalder Undertoner.

Talib Kweli blev afvist til castingen til den nye Star Trek-film

Talib Kweli blev afvist til castingen til den nye Star Trek-film

Ja, ja, I alle. Nu har metalhovederne fået en konkurrence til Ulver-koncerten, så forkæler vi også lige vores rytmegravende og rimsmedende læsere.

Næste fredag, den 12. februar, er der nemlig lagt op til et brag af en fest, når Talib Kweli kommer og besøger Pumpehuset i København. Sidste år i maj var det kun Århus, der fik fornøjelsen af den velsmurte tunge, men nu får københavnerne altså fornøjelsen af ham. Og med sig i tasken har han den ventede opfølger til hans samarbejde med Hi-Tek under navnet Reflection Eternal, der skulle udkomme senere i år. Pladen kommer til at hedde Revolutions Per Minute, men det ser desværre ikke ud til, at Hi-Tek er med i København.

Hvis du ikke allerede har læst den, giver Christian Klauber også her en hyldest til manden.

Nå, men faktum er, at vi her på Undertoner har snakket med Pumpehuset og udlodder nu i fælleskab to billetter til to heldige vindere, så de ganske gratis kan tage deres farmor ind til nogle fuldfede slag i æsken. Du skal bare lige svare på nedenstående spørgsmål senest onsdag den 10. februar.

Tak for interessen. Vi har fundet vinderne.

Skriv et svar