Konkurrencer

Vind billetter til Ulver i Pumpehuset

Skrevet af Redaktionen

Vi fyrer endnu en lynkonkurrence af til de hurtige. Denne gang til en koncert med det uforudsigelige Ulver i Pumpehuset.

Nogle polar-ulve søger føde.

Nogle polar-ulve søger føde.

Ulver ved man aldrig, hvor man har. Deres musik har altid krydset på tværs af genrer og bevæget sig vidt omkring fra album til album.

Deres nyklassiske debut Bergtatt blandede black metal med folk-elementer, hvorefter de lavede en ren folk-plade med inspiration fra klassisk musik. Siden da blev det nærmest tradition, at der var voldsomme stilistiske ændringer fra plade til plade. William Blake-hyldesten Themes from William Blake’s The Marriage Between Heaven and Hell var et forsøg ud i industrial og programmerede trommer, Perdition City var et stemningsfuldt, næsten elektronisk album, der senere gav dem mulighed for at lave deciderede soundtracks. På de seneste par albums har bandet kastet sig ud i en eksperimenterende artrock med inspiration fra klassisk musik, der stadig holder fast i de elektroniske impulser.

I maj 2009 optrådte bandet live for første gang i 15 år i Lillehammer, så det er lidt af et særsyn, der gæster Pumpehuset på fredag den 5. februar. Derfor er det også en fornøjelse, at Undertoner i samarbejde med Pumpehuset kan udlodde 2 x 2 koncertbilletter til nogle få heldige læsere. Alt du skal gøre, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål senest onsdag den 3. februar inden midnat.

Bandet spiller desuden på Voxhall i Århus dagen efter, nemlig den 6. februar.

Vinderne er fundet! Tak for interessen.

Skriv et svar