Konkurrencer

Vind Blockheads nye album

Skrevet af Redaktionen

Vil du vinde et album? Hvad med det nye fra beatsmeden Blockhead, der bl.a. har produceret for Aesop Rock. Jo, det vil du godt…

Blockhead tilbyder sit nye album. Foto: Chrissy Piper.

Blockhead tilbyder sit nye album. Foto: Chrissy Piper.

På loppemarkeder, hos antikvarhandlere og en sjælden gang imellem hos mere rutinerede pladesælgere. Det er der, hiphop-dj’s roder alt det skrammel, vi andre ikke vil røre ved, igennem for at finde en eller anden obskur plade med et groovy beat, de kan sample.

Blockhead er af den gamle skole, der elsker at sætte en masse plader sammen, så man slet ikke kan høre overgangene. Og det er han blevet bedre til end nogensinde før, mener Daniel Heydorn, der har anmeldt Blockheads nyeste plade, The Music Scene, og slutter af med at skrive: »Blockhead gør det, han altid har gjort, bare lidt bedre og i korte momenter så godt, at man næsten ærgrer sig over, at han efterhånden er den eneste, der gør det.«

Nu har du så mulighed for at vinde albummet og drage dine egne konklusioner. Vi sætter tre eksemplarer på højkant til gengæld for et svar på nedenstående spørgsmål senest 2. marts.

Tak for opmærksomheden. Vi har fundet vinderne…

Skriv et svar