Nyheder

Fredagsvideo: Darwin Deez: “Radar Detector”

Nu hvor du sikkert alligevel har set OK Gos fantastiske nye video, der er et mesterstykke udi årsag og virkning, alle mulige andre steder på tip af venner og familie, og jeg ikke vil plage dig med Trey Songz’ hyperklistrede “Neighbors Know My Name”, hvor han synger i bedste flødestil, om hvordan hans elsker råber hans navn, når de lader sexjuicen flyde, så har jeg fundet noget helt andet.

Darwin Deez har nemlig lavet et funky og humørskabende lille indie-hit, der hedder “Radar Detector”, og i videoen får man små hyggelige tips til weekendens sysler. Det er meget bedre end væltede domino-brikker og overlækre kælescener.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar