Nyheder

Fredagsvideo: Dominique Young Unique: “Show My Ass”

Hellig røg, jeg skal love for den unge dame her har nogle saftige skamlæber.

M.I.A. har virkelig banet vejen for nogle opfindsomme hunkøn på hiphop-scenen. 17-årige Dominique Young Unique har lige indspillet en ep, men forhåbentlig får vi en fuldlængde fra hende også, for “Show My Ass” her er meget lovende. Über-svedig, energisk nummer, der ligger et sted mellem M.I.A./Diplos uforudsigelige produktioner og Spank Rocks hårde electro-kærlighed.

Så er det bare at flå rumpen op og kaste den ud på de nærmeste kvadratmeter, der kan tåle fysiske vibrationer. Smak!

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar