Nyheder

Gorillaz til Roskilde Festival

GorillazSå klarede Roskilde Festival det, der forventes af dem. De har skaffet noget usædvanligt. Det er måske lidt unfair at forvente det af dem, men de har selv været med til at indgyde den forventning i deres publikum, fordi de tidligere år har præsenteret unikke oplevelser.

I år har de anskaffet Gorillaz, der dermed giver den ene af to festival-optrædender på Roskilde Festival. Det er noget af et scoop for den aldrende festival, da deres live-optrædender skulle være ret usædvanlige. Vi taler jo her om et fiktivt band, hvorfor det skulle være en overflod i multimedia. Ifølge festivalen er det en fuld produktion med videoanimationer, udsmykning og film, så der er god grund til at glæde sig.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar