Nyheder

Japandroids genudgiver ep’er.

Foto: Leigh Righton
Foto: Leigh Righton

Foto: Leigh Righton

Roskilde-aktuelle Japandroids er allerede nu så spændende, at man er begyndt at grave i deres fortid. Derfor udkommer deres to første selvudgivne og nu totalt uopdrivelige ep’er på Polyvinyl 11. maj. Det fortæller My Old Kentucky Blog.

Ep’erne udkom oprindeligt som All Lies og Lullaby Death Jams i 2007 og 2008, men udkommer nu samlet som No Singles. Desuden får man en 32 siders booklet med, der opruller bandets tidlige historie krydret med billeder og showplakater. Det skal nok blive et fint supplement til sidste års meget omtalte Post-Nothing.

Her er en trackliste:

1. Darkness on the Edge of Gastown
2. No Allegiance to the Queen
3. Sexual Aerosol
4. Lovers/Strangers
5. Lucifer’s Symphony
6. Couture Suicide
7. Avant Sleepwalk
8. Coma Complacency
9. To Hell With Good Intentions
10. Press Corps

Skriv et svar