Nyheder

Japandroids genudgiver ep’er.

Foto: Leigh Righton
Foto: Leigh Righton

Foto: Leigh Righton

Roskilde-aktuelle Japandroids er allerede nu så spændende, at man er begyndt at grave i deres fortid. Derfor udkommer deres to første selvudgivne og nu totalt uopdrivelige ep’er på Polyvinyl 11. maj. Det fortæller My Old Kentucky Blog.

Ep’erne udkom oprindeligt som All Lies og Lullaby Death Jams i 2007 og 2008, men udkommer nu samlet som No Singles. Desuden får man en 32 siders booklet med, der opruller bandets tidlige historie krydret med billeder og showplakater. Det skal nok blive et fint supplement til sidste års meget omtalte Post-Nothing.

Her er en trackliste:

1. Darkness on the Edge of Gastown
2. No Allegiance to the Queen
3. Sexual Aerosol
4. Lovers/Strangers
5. Lucifer’s Symphony
6. Couture Suicide
7. Avant Sleepwalk
8. Coma Complacency
9. To Hell With Good Intentions
10. Press Corps

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar