Nyheder

Lis Er Stille udgiver ny plade

Lis Er Stille_The CollibroHvor forsvandt de hen? Lis Er Stille var særdeles aktive for en tre-fire år siden, hvor de i 2006 og 2007 udgav deres to første plader, men så forsvandt det ambitiøse postrock-band.

Måske skulle de have en kunstnerisk tænkepause efter den svage Apathobvious. Nu er de i hvert fald tilbage og udgiver 10. april deres tredje album med titlen The Collibro. Og noget synes der bestemt at være sket. Der er i hvert fald 12 numre på det nye album, så med mindre det bliver et dobbeltalbum, er der stor sandsynlighed for at sangene simpelthen er kortere end førhen. Desuden er albummet mastereret og mixet af Magnus Lindberg fra det svenske postmetal-band Cult of Luna. Så måske har de fået en tungere lyd? Her er i hvert fald de 12 sange på albummet:

1. All the Blood
2. Send in the Scouts
3. Recalling the Color
4. Like a Common Wave
5. Shards of the Ending
6. Through the Quest of Your Designs
7. Break or Steal
8. The Real Children
9. The Painted
10. Behold the Remnant Pars of Me
11. In the Seed
12. Beneath the Broken Country

Skriv et svar