Nyheder

Melvins slår en brud ihjel

Melvins_Bride Screamed MurderAh, Melvins. Denne herlige omformelige størrelse, som siden 80’erne har defineret deres helt egen version af ‘heavy’. Med Buzz Osbourne og Dale Crover som eneste faste medlemmer har de ligget stabilt i undergrunden og fuldstændig upåvirket af tidens trends kørt deres egne forskruede ideer igennem. Selv da grungen var på sit højeste, blev de ikke rigtig hvirvlet op i mainstream. De var for sære. De havde ellers været med til at forme den scene, og det var dem, der præsenterede Kurt Cobain og Krist Novoselic for al den punkrock, der inspirerede til deres hits.

Med tiden har de ikke kun inspireret grungens lyd, men også nyere amerikanske metal-bands som Mastodon og Tool. Japanske Boris har endda snuppet deres navn fra en Melvins-sang.

Nå, nok med Melvins Class 101. Grunden til denne hyldest er, at bandet udsender nyt album på Ipecac 1. juni, som Prefix Mag fortæller. Pladen kommer til at hedde The Bride Screamed Murder, og Big Business vil igen være en del af bandet, som de har været siden 2006’s (A) Senile Animal. Det betyder to trommesæt, dobbelt så meget pedalkraft.

Skriv et svar