Nyheder

Salli Lunn udgiver debutplade

Salli Lunn har lampefeber (undskyld).
Salli Lunn har lampefeber (undskyld).

Salli Lunn har lampefeber (undskyld).

Salli Lunn har rumsteret i den københavnske undergrund i en del år efterhånden, så det er da kun på tide, at bandet endelig får udgivet deres debutplade. Tidligere lavede bandet mere britpop-inspireret musik, men har de seneste år taget en drejning mod mere eksperimenterende støjrock med Unwound, Liars, This Heat, King Crimson og tidlig Blonde Redhead som inspiration.

Men det kan man selv høre, når pladen udkommer sidst i april (mere præcis dato får vi ikke pt.) på Duck on the Walk Records, der tidligere også har udgivet Amber, som bassist Jan Nissen var med i. Pladen kommer i øvrigt til at hedde Heresy & Rite, og er blevet til i samarbejde med Jonas Munk, der udgiver musik som Manual og er guitarist i Causa Sui.

1 kommentar

  • Bedre sent end aldrig.

    Jeg glæder mig til pladen og er personligt meget glad for den udvikling bandet har taget i løbet af de seneste år.

Skriv et svar