Nyheder

Simon Gylden funderer over døden på nyt album

Simon Gylden_DDoD-coverDet lyder måske utroligt, men den danske sangskriver Simon Gylden er på vej med sit 7. album siden debuten fra 2000. Den nye plade kommer til at hedde Debilitated Deliberations on Death og er anden del i trilogien, der startede med sidste års Stoopid Love Songs.

På den nye plade er emnet døden ifølge en pressemeddelelse fra hans pladeselskab. Der er blandt andet en sang om Armin Meiwes, Kannibalen fra Rotenburg, der eftersøgte et offer på internettet, hvorefter en Bernd Brandes meldte sig, og sammen forsøgte de at spise Brandes’ penis, hvorefter Brandes blev slået ihjel og spist af Armin.

Albummet udkommer digitalt 1. april med virtuel booklet, og det udkommer kun digitalt, da finanserne ikke tillader fysiske eksemplarer. På Simon Gyldens hjemmeside kan man se videoen til albummet første single “Hey Dad”.

Skriv et svar