Nyheder

Simon Gylden funderer over døden på nyt album

Simon Gylden_DDoD-coverDet lyder måske utroligt, men den danske sangskriver Simon Gylden er på vej med sit 7. album siden debuten fra 2000. Den nye plade kommer til at hedde Debilitated Deliberations on Death og er anden del i trilogien, der startede med sidste års Stoopid Love Songs.

På den nye plade er emnet døden ifølge en pressemeddelelse fra hans pladeselskab. Der er blandt andet en sang om Armin Meiwes, Kannibalen fra Rotenburg, der eftersøgte et offer på internettet, hvorefter en Bernd Brandes meldte sig, og sammen forsøgte de at spise Brandes’ penis, hvorefter Brandes blev slået ihjel og spist af Armin.

Albummet udkommer digitalt 1. april med virtuel booklet, og det udkommer kun digitalt, da finanserne ikke tillader fysiske eksemplarer. På Simon Gyldens hjemmeside kan man se videoen til albummet første single “Hey Dad”.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar