Nyheder

Sleater-Kinney bliver gendannet?

Sleater-Kinney hænger ud med en trold i Norge.
Sleater-Kinney hænger ud med en trold i Norge.

Sleater-Kinney hænger ud med en trold i Norge.

Et af de vigtigste bands i riot grrrl-bevægelsen var Sleater-Kinney. De var også et af de længst levende, men tog en pause på ubestemt tid efter deres album Woods fra 2005.

Men nu svirrer rygterne på både Tiny Mix Tapes og Prefix Mag om en mulig genforening, efter medstifter af gruppen Carrie Brownstein i et interview med IFC om en ny film, hun er med i, har luftet ideen om en genforening af bandet og en ny udgivelse indenfor de næste fem år. Hmm, det er jo ikke verdens sikreste kort at hænge sig i.

Hvad der dog er mere sikkert, er, at hun har startet et nyt band med Janet Weiss, der lige har udgivet nyt album med Quasi, og som var Sleater-Kinneys primære trommeslager. De har syv sange indtil videre, men hvornår det bliver omsat til et album, er også uvist. Lad os nu se det, inden vi begynder at håbe på genforeninger, selvom de er populære for tiden.

Skriv et svar