Nyheder

Teenage Fanclub kommer ud af skyggerne

Teenage FanclubNu hvor Alex Chilton desværre er død, er det rart at tænke på, at der stadig er nogen til at føre powerpoppens traditioner videre. En af de helt store og stolte arvtagere er skotske Teenage Fanclub, der dog ikke har været så aktive de sidste mange år.

Men nu fortæller Prefix Mag, at bandet planlægger at udgive opfølgeren til Man-Made fra 2005. Albummet kommer til at hedde Shadows, men der er desværre ingen udgivelsesdato endnu. Til gengæld spiller de nogle datoer i England i maj og juni, så vi kan selvfølgelig håbe på en Roskilde-dato.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

1 kommentar

Skriv et svar