Nyheder

The Amazing kommer til Aalborg og København

amazing_croppadSæt kryds i kalenderen, hvis du har brug for lidt musikalsk massage. Det var sådan Anders Hougaard Laustsen omtalte The Amazings debutalbum i sin anmeldelse fra sidste år.

Men selvom det var bandets debut, er det nu ikke en flok grønskollinger, der kommer og spiller. Sanger og sangskriver Christoffer Gunrup var nemlig tidligere med i Granada og får hjælp af Reine Fiske og John Holmegard fra Dungen.

Derfor er der lagt op til en blød omgang psych iblandet folkrock, når The Amazing kommer til Aalborgs Studenterhus torsdag den 18. marts og dagen efter i København, ligeledes i Studenterhuset. En sjælden mulighed for at få luftet din poncho.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar