Konkurrencer

Vind det nye album med Alcoholic Faith Mission

Skrevet af Redaktionen

Danske Alcoholic Faith Mission satser på 2010. Masser af god omtale, masser af turné-virksomhed og masser af succés, og det der hører til. Hør succesen, deltag i konkurrencen!

Alcoholic Faith Mission2010 ser ud til at blive et strålende år for Alcoholic Faith Mission, der har udgivet deres tredje album, Let This Be the Last Night We Care. De har fået masser af gode anmeldelser, og de har planlagt et benhårdt tour-program. Ikke nok med at de skal besøge England for første gang, så skal de også på en lille Danmarksturné, der bringer dem til Århus 15. april, Aalborg 16. april og København 17. april. Men det er ikke nok for bandet, der har turneret rigeligt det sidste år. Næ, de skal også 10 dage til USA, også for første gang, og snupper så lige 14 dage på autobahnen i Tyskland.

Der satses benhårdt fra bandet, men det er også en solid omgang sange, de har skrevet på den nye plade. Esben Rasmussen hører både New Pornographers, My Morning Jacket og Mountain Goats i bandets udtryk, og selvom det ikke er originalt, er det stadig veludført sangdrevet rock, de bedriver. Som han skriver til sidst: »Let This Be the Last Night We Care er et af de bedste og mest herligt underspillede danske albums, jeg har hørt i lang tid.«

Nu har du også mulighed for at høre Alcoholic Faith Missions nye plade, for Undertoner udbyder i samarbejde med PonyRec et eksemplar til fem heldige vindere, der frit kan vælge, om de vil have en vinyl- eller cd-udgave. Svar på spørgsmålet, skriv i adresse-feltet, hvilket format, du foretrækker, og gør det senest 20. marts, så trækker vi lod blandt de rigtige svar.

Tak for interessen. Vi har fundet vinderne…

3 kommentarer

  • Så formoder jeg, at det er her jeg skal skrive, at jeg helst vil vinde en CD.

  • Beklager, dårlig kommunikation. Jeg mente i adresse-feltet. Det er rettet nu. Alle der allerede har sendt svar ind, spørger jeg direkte, når vi har trukket lod og fundet vinderne. I behøver altså ikke at svare igen.

Skriv et svar