Konkurrencer

Vind nyt album med Kiss Kiss Kiss

Skrevet af Redaktionen

Nu kan du vinde lydsporet til din gymnasiefest. Hvis du ikke går på gymnasiet, kan du lade som om.

Foto: Lasse Dearman

Foto: Lasse Dearman

Har du krudt i røven? Er dit liv én lang fest? Eller så du i hvert fald gerne, at det var sådan? Så er det nye album med Kiss Kiss Kiss måske lige dig. De holder i hvert fald et højt, funky tempo på deres debutalbum Release the Birds, der har været ventet længe, især pga. hittet “Hector”, som De Sorte Spejdere bar frem i den brede offentligheds lys.

Albummet er produceret af Tomas Høffding fra WhoMadeWho og kører den dansable postpunk-stil, som Franz Ferdinand var de første til at gøre populær. Som Anna Møller skriver i sin anmeldelse: »Kiss Kiss Kiss er talentfulde og har en energi, der gør dem oplagte til dansegulvet og helt sikkert også ville have fået mig op på bordene og danse, hvis de havde spillet til min gymnasiefest«

Hvis du også vil deltage i gymnasiefesten, kan du gøre det ganske billigt her hos os. Vi udbyder nemlig fem albums, et til hver af de fem heldige vindere, der kan svare rigtigt på nedenstående spørgsmål senest 23. marts.

Tak for jeres deltagelse. Vinderne er fundet.

Skriv et svar