Konkurrencer

Vind Under Byens nye album

Skrevet af Redaktionen

Vi udlodder tre albums til tre vidende læsere, der ikke er blege for at dykke ned i Under Byens nye udspil, Alt er tabt.

Kompromisløs udflugt i Under Byens vildnis.

Kompromisløs udflugt i Under Byens vildnis.

Der er delte meninger om Under Byens nye udspil. Er de på nye spændende eventyr eller står de i stampe? I virkeligheden er det vel et band, der altid har skabt små nabostridigheder, pga. deres sære lydunivers og Henriette Sennenvaldts til tider skabede stemme. Den nye plade er ikke nogen undtagelse. Efter sangskriver og pianist Thorbjørn Krogshedes exit er det et band, der går til sangen på en ny måde.

Ifølge Jeppe Fly-Kristensens anmeldelse her på siden er det en frustrerende oplevelse. Endnu engang viser de deres kompromisløse tilgang og har begravet Sennenvaldts vokal i kryptiske lydskulpturer. Som han skriver: »Når man lytter til Alt er tabt, skal man forberede sig på lidt af hvert. Der gives ingen kredit eller lette fortolkningsmuligheder. Tværtimod skal man arbejde sig helt ned i knæene for at få noget ud af pladen, som er lidt af et vildnis at søge rundt i, for sekstetten har løsrevet sig fra deres normale ståsted – med lydmalende klaverharmonier, smukke og store lydflader – og er endt i noget ildevarslende og mørkt grænsesøgende.«

Nu har du muligheden for selv at dykke ned i vildnisset, da vi her på Undertoner udlodder et eksemplar af den nye plade til tre heldige vindere. Det eneste du skal, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål senest onsdag den 10. marts. Held og lykke!

Vinderne er fundet! Tak for interessen…

Skriv et svar