Nyheder

Weirdo promotionsvideo for Apples in Stereo

Sådan en mandag morgen kunne man da godt have brug for at komme til en anden dimension, hva’? Vi har fundet et klip fra et tv-program fra en anden dimension, der pudsigt nok nævner The Apples in Stereo, der helt tilfældigt udkommer med et nyt album 20. april på Yep Roc. Når fair skal være fair, var det faktisk Prefix Mag, der fandt det først.

Nå, men albummet hedder Travellers in Space and Time, og man kan finde mere info om det på stepthroughtheportal.com. Men først synes jeg, du skal nyde dette sjældne tv-indslag fra en anden dimension, der syret nok har Elijah Wood som vært. What are the odds?

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger