Nyheder

Wolf Parade udgiver dobbeltalbum…måske

Wolf Parade diskuterer bedste Depeche Mode-sang i studiet.
Wolf Parade diskuterer bedste Depeche Mode-sang i studiet.

Wolf Parade diskuterer bedste Depeche Mode-sang i studiet.

I december opsnusede Prefix Mag, at der var nyt Wolf Parade-album på vej. Nu har de fundet ud af, at bandet allerede har indspillet alle sangene, og der er så mange gode, at de overvejer at udgive et dobbelt-album.

Albummet bliver en opfølger til At Mount Zoomer fra 2008 og udkommer på Sub Pop den 29. juni, hvis alt går vel. Men først skal de finde ud af, hvordan de vil udgive de 15 sange, de har indspillet, som varer over 80 minutter til sammen. Overvejelserne går på et album og en ep eller en dobbelt-udgivelse. At skære noget af fedtet fra, er ikke en mulighed, da de ikke selv mener, der er svage numre i mellem. Vi får se.

I øvrigt kan det nævnes, at Hadji Bakara, der var med til at danne bandet, er gået ud for at skrive en Ph.d. Om det er derfor, at Dan Boeckner og Dante DeCaro mest spiller keyboards på pladen, så det lyder i retning af Depeche Mode, er uvist.

Skriv et svar