Nyheder

Blur udgiver første single i syv år

Skrevet af Jonathan Heldorf

blur_1Så skete det endelig, at Blur gav lyd fra sig igen!

I anledning af den internationale ‘Record Store Day’ den 17. april udgav Blur singlen “Fool’s Day” i et yderst begrænset fysisk oplag. Kun 1000 vinyleksemplarer kunne det blive til, men singlen, der blev indspillet i London i den forgangne måned, kan nu heldigvis hentes gratis på bandets hjemmeside.

Lad os håbe, der kommer meget mere i fremtiden!

Om skribenten

Jonathan Heldorf

 
Biografi:
I skolen blev jeg altid drillet med mine store ører, men jeg har fundet ud af, at sådan nogle anordninger er særdeles velegnede til at lytte med... sagde ulven. Men siden da er der jo gået nogle år, og i øjeblikket nørder jeg retorik og sprogpsykologi for fulde gardiner. Ørerne er stadig lytteglade og elsker britpop ubetinget; generelt kan de vel siges at være anglofile, selvom det er en lidt udefinerbar betegnelse. Andre præferencer er eksempelvis den nyere nordamerikanske alternative scene, hvor bands som Arcade Fire, Sufjan Stevens, Yeah Yeah Yeahs, Interpol, Yeasayer og Tv on the Radio dominerer.
 
Fem favoritalbums:
Mansun: Attack of the Grey Lantern
Eels: Souljacker
Cardigans: Long Gone Before Daylight
Supertramp: Crisis? What Crisis?
Smashing Pumpkins: Adore

Skriv et svar