Nyheder

Escho inviterer til eksperimenterende kalas

Ud over at have fingrene dybt nede i den danske undergrunds eksperimenterende kagedåse, så har Escho også fingrene i kagedåser andre steder i verden. Det kan du opleve, når pladeselskabet/bookergruppen åbner dørene på Warehouse9 på lørdag den 17. april til en palet af eksperimenterende musik.

Fra Bologne kommer Golden Cup, der en af de typer, der støjer pænt meget. Fra Hannover kommer Pit Noack, som afspiller op til syv kassettebånd på en gang i en moderne version af musique concrète. Fra Barcelona kommer Summer Recreation Camp, der spiller en verdensfjern og soldoven pop. Fra Nice kommer Aymeric Hainaux, som vel er en slags performance-kunstner. Han bruger i hvert fald sine omgivelser til at lave musik. Sidst, men ikke mindst, kommer The TV Buddhas fra Tel Aviv og spiller hypnotisk rock’n’roll. Se selv her:

Skriv et svar