Nyheder

Escho inviterer til eksperimenterende kalas

Ud over at have fingrene dybt nede i den danske undergrunds eksperimenterende kagedåse, så har Escho også fingrene i kagedåser andre steder i verden. Det kan du opleve, når pladeselskabet/bookergruppen åbner dørene på Warehouse9 på lørdag den 17. april til en palet af eksperimenterende musik.

Fra Bologne kommer Golden Cup, der en af de typer, der støjer pænt meget. Fra Hannover kommer Pit Noack, som afspiller op til syv kassettebånd på en gang i en moderne version af musique concrète. Fra Barcelona kommer Summer Recreation Camp, der spiller en verdensfjern og soldoven pop. Fra Nice kommer Aymeric Hainaux, som vel er en slags performance-kunstner. Han bruger i hvert fald sine omgivelser til at lave musik. Sidst, men ikke mindst, kommer The TV Buddhas fra Tel Aviv og spiller hypnotisk rock’n’roll. Se selv her:

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar