Nyheder

Fredagsvideo: Dom: “Living in America”

Normalt plejer amerikanske musikere fra den alternative musikscene at brokke sig over deres hjemland. Men Dom gør det modsatte. De hylder Amerika, fordi det er så sexet at bo i Amerika. Hmm, måske er det ironisk ment?

Bandet udgiver ep’en Sun Bronzed Greek Gods 1. maj på Burning Mill Records, og det er her nummeret “Living in America” er fra. Tilmed akkompagneret af sommerstemning fra det autentiske USA fra hvad der ligner gamle VHS-bånd.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar