Nyheder

Fredagsvideo: Health: “We Are Water”

Det er sjældent, at et band bliver udvalgt til fredagsvideo to gange, men jeg kunne simpelthen ikke stå for den nye video fra det Roskilde Festival-aktuelle band Health til nummeret “We Are Water” fra sidste års Get Color.

Videoen kører nemlig over et klassisk splatter-tema: Voldspsykopatens jagt af sit offer. Den er utrolig flot filmet, og instruktøren bag er Eric Wareheim, som også har instrueret musikvideoer for så forskellige navne som Flying Lotus og Depeche Mode. Der er et fremmed tvist over videoen, der vækker samme uro, som Chris Cunninghams videoer oftest gør. Træk dynen over næsen og nyd filmen.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

1 kommentar

  • En video med visse overraskelsesmomenter. Og en fontæne af blod – det er ikke hver dag, man ser den slags. Det kunne godt blive lidt af en oplevelse på Roskilde.

Skriv et svar