Nyheder

Fredagsvideo: Health: “We Are Water”

Det er sjældent, at et band bliver udvalgt til fredagsvideo to gange, men jeg kunne simpelthen ikke stå for den nye video fra det Roskilde Festival-aktuelle band Health til nummeret “We Are Water” fra sidste års Get Color.

Videoen kører nemlig over et klassisk splatter-tema: Voldspsykopatens jagt af sit offer. Den er utrolig flot filmet, og instruktøren bag er Eric Wareheim, som også har instrueret musikvideoer for så forskellige navne som Flying Lotus og Depeche Mode. Der er et fremmed tvist over videoen, der vækker samme uro, som Chris Cunninghams videoer oftest gør. Træk dynen over næsen og nyd filmen.

1 kommentar

  • En video med visse overraskelsesmomenter. Og en fontæne af blod – det er ikke hver dag, man ser den slags. Det kunne godt blive lidt af en oplevelse på Roskilde.

Skriv et svar