Nyheder

Fredagsvideo: T-Pain: “Freaknik Is Back/Save You”

Whoaa!! Så er det op. Du skal ikke ligge der og slumre på Bededag. Op og i gang med dagen.

Det kan du passende gøre med denne absurde og gale video fra T-Pain. Sangen er fra en tegnefilmsmusical(!), han har lavet sammen i samarbejde med Adult Swim. Udover T-Pain kan man også høre Lil Waynes, Young Cash’ og Snoop Doggs stemmer i filmen. Der skulle være et soundtrack på vej, men indtil da kan du nyde videoen her.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger