Nyheder

Lyt til nyt M.I.A.-nummer

M.I.A.Engelsk/sri lankanske Mathangi “Maya” Arulpragasam, som er bedre kendt som M.I.A., er i de seneste par år gået hen og blevet lidt af et kulturelt ikon. Det hele startede tilbage i 2004, da en række sange fra hendes første album Arular begyndte at florere på diverse musikblogs. Siden da er det gået stærkt for M.I.A. Hun har udgivet to eminente albums, hun er blevet optaget på Time Magazines liste over de mest toneangivende personligheder i verden, hun er blevet mor, og ja, så er hun, som førnævnt, blevet et kulturelt ikon af dimensioner.

Den 29. juni udkommer så den længe ventede opfølger til Kala fra 2007. Albummet er endnu ikke navngivet, men der er ikke desto mindre blevet frigivet tre pressefotos i 3D! Desuden er det allerede nu muligt at lytte til nummeret “Born Free”, der med sin lo-fipunkede stil indikerer, at M.I.A. på ny har opdateret sit musikalske udtryk. Nummeret kan streames via hypem.

2 kommentarer

Skriv et svar