Nyheder

Ny single fra The Pains of Being Pure at Heart

Skrevet af Martin Thimes
SAYNOTOLOVE_COVER_600px

Nej tak, siger The Pains of Being Pure at Heart. Og går i kælderen for at vaske deres sweatre med et krus te i hånden.

Hvis du nogensinde skal forklare en ven, hvordan ‘indie’ lyder, så sæt The Pains of Being Pure at Heart på pladespilleren. Og hvis du får behov for det efter den 8. juni, så kan du gøre det med en spritny single fra Brooklyn-bandet, der om nogen har formået at genskabe stemningen fra midt-firsernes guitarpoppede guldalder.

“Say No To Love”, hedder a-siden på singlen, der udkommer på amerikanske Slumberland Records. Når den er udgivet, drager bandet på en kort turné i hjemlandet. Og så er det, ifølge bandet selv, tid til at indspille plade nummer to. Og det skal, hvis “Say No To Love” er pejlemærket, foregå i et rigtigt studie.

»In many ways, “Say No to Love” is pretty Pains-by-numbers. It’s got 3 chords, a fuzz pedal and lots of feelings. But instead of recording in the basement like we did for our album and both EPs, we recorded in an actual studio,« siger guitarist og sanger Kip Berman til Force Field PR.

Vi har fisket en live-optagelse af nummeret frem på Youtube. Den kan du se lige her:

Om skribenten

Martin Thimes

Skribent og webansvarlig

martin.thimes@undertoner.dk

 

Biografi: Min fars begejstring for Dire Straits smittede af i en tidlig alder, og siden teenagetidens morbide glæde ved at tildele klassekammeraterne øgenavne efter karakterer fra Nick Caves Murder Ballads-univers har musikken været et fast omdrejningspunkt. Den foreløbige kulmination er et mislykket møde med et medlem af Animal Collective, hvor min båndoptager gik i stykker. Det interview blev aldrig skrevet, men til gengæld har jeg skrevet meget andet. Både for et mindre Århus-baseret gratisblad, et Berlinermagasin samt nu for Undertoner.

 

Det lytter jeg til for tiden:

Skriv et svar