Nyheder

Nyt soloprojekt fra Tough Alliance-medlem

ceoSvenske The Tough Alliance er et band, der har været kriminelt overset i den danske musikpresse. Göteborgduoen bestående af de to barndomsvenner, Henning Fürst og Eric Berglund, har i det sidste årti været med til at omdefinere den svenske indiepopscene, både gennem deres egne udgivelser og gennem deres
kryptiske pladeselskab Sincerely Yours.

Deres album A New Chance, fra 2007, indeholdt fantastisk popmusik, hvis tropiske klang kombineret med en forældet produktionslyd på mærkelig vis formåede at sætte nye standarder for popsproget. Siden da er det ikke meget, man har hørt til de to svenskere, og der har sågar gået rygter om, at duoen er gået i opløsning. Hvorom alting er postede Sincerely Yours i sidste uge en gådefuld video ved navn “Prologue”. Her kunne man se den ene halvdel af duoen, Eric Berglund, med krigsmaling løbe forvildet rundt i en skov, mens et Tough Alliance-lydende nummer kørte i baggrunden. Samtidig var der et link til en mystisk hjemmeside, hvor en dybt mærkelig pressemeddelse var blevet lagt ud.

I går blev meningen bag det hele så afsløret, og det viser sig, at det drejer sig om et nyt soloprojekt fra Eric Berglund ved navn ceo. Den 28. juni udkommer der sågar et album med titlen White Magic, og inden alt for længe kommer der også en single på gaden ved navn “Come with Me”. Forneden ses tracklisten.

White Magic

1. All Around
2. Illuminata
3. Love and Do What You Will
4. White Magic
5. Oh God Oh Dear
6. No Mercy
7. Come With Me
8. ***

Skriv et svar