Nyheder

The Books vender tilbage efter fem år

The BooksDet er næsten ikke til at tro, at der allerede er gået fem år siden The Books udgav Lost + Safe, men når nu markedet bugner af så meget andet musik, er det let at blive glemt. Det er nu ærgeligt for The Books havde en særlig stil, kraftig inspireret af Enos og Byrnes My Life in the Bush of Ghosts, som der trods alt ikke var mange andre, der dyrkede. Og stadig ikke dyrker.

Derfor er det også godt at høre, at gruppen vender tilbage til sommer med et nyt album. Det fortæller Prefix Mag. Grunden til den lange ventetid skyldes, at begge d’herrer er blevet gift, har fået børn og købt hus, hvilket naturligvis kan være temmelig krævende, som de fortæller på deres Tumblr-side. Desuden er de også skiftet fra Tomlab til Temporary Residence, men en præcis udgivelsesdato mangler stadig.

Skriv et svar