Nyheder

The Books vender tilbage efter fem år

The BooksDet er næsten ikke til at tro, at der allerede er gået fem år siden The Books udgav Lost + Safe, men når nu markedet bugner af så meget andet musik, er det let at blive glemt. Det er nu ærgeligt for The Books havde en særlig stil, kraftig inspireret af Enos og Byrnes My Life in the Bush of Ghosts, som der trods alt ikke var mange andre, der dyrkede. Og stadig ikke dyrker.

Derfor er det også godt at høre, at gruppen vender tilbage til sommer med et nyt album. Det fortæller Prefix Mag. Grunden til den lange ventetid skyldes, at begge d’herrer er blevet gift, har fået børn og købt hus, hvilket naturligvis kan være temmelig krævende, som de fortæller på deres Tumblr-side. Desuden er de også skiftet fra Tomlab til Temporary Residence, men en præcis udgivelsesdato mangler stadig.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar