Konkurrencer

Vind billetter til Serge Gainsbourg-hyldest

Skrevet af Redaktionen

‘Allo ‘allo! Så kører vi lige en lynkonkurrence med billetter til en Gainsbourg-hyldestkoncert på fredag. Klik, svar, vind!

Serge GainsbourgMusiknørder er også tit filmnørder, så der er sikkert mange af Undertoners læsere, der glæder sig til Cph Pix, der starter på torsdag den 15. april og varer frem til den 25. Men hvorfor lade sig nøjes med det ene, når man kan få begge dele?

Cph Pix hylder nemlig den franske popsanger Serge Gainsbourg, der også kastede sig ud i skuespil og rollen som instruktør. Derfor kan man under festivalen se flere af hans film samt en helt ny portrætfilm om den gamle charmør. Faktisk åbner denne gallapremiere filmfestivalen allerede på onsdag, og filmen skulle være fortalt fra en lidt skæv vinkel med en fantasifigur, der presser Gainsbourg ud i sin mørke natur.

Den helt store hyldest foregår fredag den 16. april. Der vil en række danske kunstnere nemlig give deres egne fortolkninger af den store sangers bagkatalog på Bremen. Blandt nogle af de mange, der vil stå på scenen, er Claus Hempler, Lars Vognstrup (fra Lars and the Hands of Light), Billie Koppel (Catbird) og Modern Man.

Og nu kan du vinde to billetter til denne koncert. Du skal bare svare på nedenstående spørgsmål senest onsdag den 14. april og krydse fingre for at den korte svarfrist højner dine chancer.

Vinderne er fundet. Tak for interessen…

Skriv et svar