Konkurrencer

Vind billetter til Wilco-film samt cd

Skrevet af Redaktionen

Wup-ti-doo! Så kører vi endnu en lynkonkurrence i forbindelse med Cph Pix. Denne gang er det den nye Wilco-film, man kan vinde billetter til og samtidig score sidste års plade.

WilcoLive_AshesofAmericanFlagsCph Pix har som sædvanlig en masse musikrelaterede film på programmet. I år er ingen undtagelse. Bl.a. er der en live-optagelse med Leonard Cohen på Isle of Wright-festivalen i 1970, en portrætfilm om den ustyrlige new wave/pub-rocker Ian Dury spillet af Gollum, og så er der ikke mindst en kombineret tour- og roadmovie-film med Wilco med den åbenlyse titel “Wilco Live: Ashes of American Flags”.

I filmen følger man bandet på tæt hold før, under og efter koncerterne og får små indblik i deres personlige samtaler, mens Amerikas mytiske landskaber ruller forbi. Filmen kan ses to gange under Cph Pix, nemlig søndag den 18. april og tirsdag den 20. april. Begge dage i Pumpehuset.

I samarbejde med Cph Pix udlodder vi her på Undertoner otte billetter til forestillingerne, som bliver fordelt på fire vindere, der yderligere bliver fordelt på de to aftener. Forvirret? Bare rolig, som trøst får vinderne også Wilcos seneste album Wilco (The Album) med. Det eneste du skal gøre, er at svare på nedenstående spørgsmål senest på lørdag den 17. april. Hvis du vinder, så får du altså to billetter og to Wilco-albums i tasken én af de to aftener, og derfor må du også meget gerne skrive i adresse-feltet, om du helst vil se filmen den 18. eller 20. Vi kan ikke garantere, at du får dit ønske opfyldt, men vi vil gøre vores bedste. Held og lykke!

Vinderne er fundet! Tak for opmærksomheden…

1 kommentar

  • Tak for mange gode anmeldelser ‘you young folks’
    Lad mig vinde…..jeg er vild med Wilco.
    ;-) Jens.

Skriv et svar