Nyheder

Best Coast klar med debutalbum

Best Coast tager også bandet med til Danmark

Amerikanske Bethany Cosentino var oprindeligt tv-stjerne i sit hjemland, hvor hun i barndomsårene havde en række roller i diverse reklamer og tv-serier. Da hun blev teenager vendte hun ryggen til filmformatet og begyndte at skrive sange, som hun lagde ud på sin Myspace under navnet Bethany Sharayah. Hun tiltrak sig hurtigt opmærksomhed fra en del store pladeselskaber, men hun takkede nej for at flytte til New York, hvor hun desuden blev medlem af eksperimentalrockgruppen Pocahaunted.

Siden flyttede hun til det solbeskinnede Los Angeles, hvor hun sammen med Bobb Bruno dannede Best Coast, hvis musik trækker veksler fra Beach Boys, Phil Spector, girl group-harmonier og andre solstiksramte grupper. Bandets lyd ligger generelt i forlængelse af den retrospektive lo-filyd, der præger Californien lige pt., og som Girls blandt andet havde stor succes med sidste år.

Med undtagelse af et par 7″-singler, en kassetteudgivelse og en EP mangler Best Coast endnu at udgive et album. Men det kommer så til sommer, når gruppen den 26. juli udgiver debutalbummet Crazy for You. Om det overordnede musikalske udtryk udtaler Cosentino, »da vi tog i studiet sagde vi, at trommerne skulle være Beatles-agtige, guitarerne skulle være Ramones-agtige – det vil sige virkelig punkede og smadrede – og vokalerne skulle være Phil Spector-agtige.«

Allerede nu kan du ovre på The Hype Machine streame det flot anlagte “Our Deal”, der er den første forsmag på Crazy for You.

Skriv et svar