Nyheder

Carlos Dengler forlader Interpol

InterpolInterpols bassist Carlos Dengler bekendtgjorde i dag, at han forlader bandet. Udmeldningen kommer højest overraskende efter færdiggørelsen af Interpols fjerde album, som udkommer senere på året. Om Denglers pludselige beslutning siger de resterende tre bandmedlemmer: »Han har valgt at følge en anden sti og forfølge nye mål. Adskillelsen er fredelig, og vi ønsker ham stor lykke og succes. Vi vil – som altid – vedblive at være respektfulde fans af dette utroligt talentfulde individ«.

Interpol har til dato udgivet tre albums og gruppens første album, Turn on the Bright Lights, fra 2002 var i sidste årti, sammen med The Strokes’ Is This It, skoledannende for en hel generation af post-punkrevitalister.

Desuden gav bandet en forsmag på deres kommende album i form af nummeret “Lights”, som kan streames ved at følge dette link.

Skriv et svar