Nyheder

Delphic til Roskilde

‘The Second Summer of Love’ er endnu ikke overstået. Det mener Manchesterbandet, Delphic, i hvert fald ikke. Deres radiovenlige debutalbum, Acolyte, der blev udgivet i vinters, kombinerede det bedste fra deres hjembys midtfirserrave-scene med mere kontemporære danserytmer.

Det var en ganske vellykket stilfusion, og Undertoners egen Anna Møller gav da også albummet en favorabel anmeldelse og konkluderede, at “Delphic (har) lavet en vellykket debut, der nok skal glæde mange fans af alternativ dance, og som uden tvivl får plads i det musikunivers, som 2010 kommer til at bestå af.”

Forleden afslørede gruppen så via deres Twitter, at de er blevet bekræftet til at spille på sommerens Roskilde Festival – den 2. juli, nærmere bestemt. Koncerten på Roskilde bliver Delphics tredje koncert på dansk jord, så hvis man har husket at få danskeskoene med sig til Roskilde Dyrskueplads, er Manchesterbandets koncert bestemt en oplagt mulighed for at tage dem i brug.

Skriv et svar