Nyheder

Fredagsvideo: Club 8: “Western Hospitality”

Den lyse afrikapop har inspireret endnu et indierockband. I denne omgang er det svenske Club 8, der har ladet sig friste. Det kan man høre på deres nye album The People’s Record, og da især den nye single “Western Hospitality”.

Videoen dertil er vist en ironisk kommentar til titelen, for den asiatiske pige i videoen virker i hvert fald ikke til at have meget kontakt til sine kolleger. Derfor keder hun sig en hel del og gør det, de fleste på kontor i virkeligheden har lyst til. Hun danser:

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger