Nyheder

Fredagsvideo: Male Bonding: “Year’s Not Long”

Vi skal sgu da have noget god gammeldags rock og rul, skal vi. Male Bonding kommer fra England, men har lige udgivet deres debutalbum på grungerockens oprindelige flagskib, Sub Pop.

Og det giver god mening, for deres ligefremme punkrock har helt sikkert noget til fælles med Mudhoney, selvom deres lyd er lidt mere skramlet og vokalen lidt mere fimset. Men “Year’s Not Long” fra deres roste debutplade er et godt nummer, og videoen tager deres bandnavn ret bogstaveligt med bandet og deres venner i en god omgang fysisk udfoldelse, som klart styrker de mandlige bånd. Men deres male bonding bliver måske lidt mere intim end de homofobiske ville bryde sig om. Det er jo deres problem.

God weekend!

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar