Nyheder

Fredagsvideo: Reflection Eternal: “Midnight Hour”

Det her har været ventet med spænding. Da Talib Kweli gik solo efter en blændende debut med Mos Def som Black Star, viste han, at han sagtens kunne bære et album alene. Så længe han da i hvert fald havde en dygtig producer ved sin side. Det havde han i DJ Hi-Tek, og deres album som Reflection Eternal var næsten på højde med Black Star-albummet.

Nu er opfølgeren endelig ude, og førstesinglen “Midnight Hour” med Estelle har fået en stilig video, der passer glimrende til nummerets girl group-omkvæd. Nummeret lover samtidig godt for albummet, og koncerten tidligere på året i Pumpehuset viste også en Talib Kweli i topform.

Glædelig pinse og god video!

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger