Nyheder

Jens Lekman tilføjet til Vegas program

Jens LekmanVegas koncertprogram bliver stærkere og stærkere for hver dag. I går blev engelske Hot Chip offentliggjort, og i dag blev den svenske neo-popcrooner, Jens Lekman, så tilføjet til programmet. Koncerten finder sted på Lille Vega den 17. august og kunne meget vel blive en uforglemmelig oplevelelse, Lekmans diskografi taget i betragtning.

Hans album Night Falls Over Kortedala fra 2007 var intet ringere end et mesterværk, som med sin sampleorienterede poplyd, kombineret med et skævt og underfundigt teksunivers, cementerede Sveriges position som indiepoppens kreative højborg.

Ved samme lejlighed har Jens Lekman desuden meddelt, at han udgiver sit tredje album senere på året, og allerede til sommer kommer det første singleudspil på gaden.  

Billetpriser er endnu ikke oplyst.

Skriv et svar