Nyheder

Kom billigt til Jeanne d’Arc-koncerter med Undertoner

I samarbejde med Cinemateket kan Undertoner nu tilbyde sine læsere at komme ind at se en dansk filmklassiker akkompagneret af liveband til reduceret pris.

JeanneDarcI denne måned kører Cinemateket tema med en af filmhistoriens vigtigste instruktører, danske Carl Th. Dreyer. Han var en af filmmediets pionerer, og nu kan man se hans afsluttende hovedværk, “Jeanne d’Arcs lidelse og død”, med akkompagnement af livemusik.

Filmen er nemlig en stumfilm, der omhandler retssagen mod Jeanne d’Arc, som var anklaget for kætteri og heksekunster og blev brændt på bålet som 19-årig. Derfor er det oplagt at lade musik akkompagnere filmen, og det giver plads til en række usædvanlige filmkoncertoplevelser med bl.a. Spejderrobot og Mikkel Metal.

I samarbejde med Cinemateket kan Undertoner tilbyde sine læsere at komme ind til reduceret pris. Ved afhentning af billetter skal man blot fremvise et print af denne nyhed eller fortælle, at tilbuddet er formidlet via Undertoner, så kommer man ind til 40 kr. mod de normale 65.

Billetbestilling på 33 74 34 12.

Her er datoerne for de forskellige fremvisninger:

14/5: Little Red Suitcase
16/5: Mikkel Metal
20/5: Ida Bach Jensen
23/5: Manoj Ramdas
25/5: Spejderrobot
15+18+19+21+22/5: Ronen Thalmay/Lars Boutrup

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar