Nyheder

Ny single fra Arcade Fire?

Arcade Fire arbejder måske på et nyt album...

Canadiske Arcade Fire stod i sidste årti som en af indierockens vigtigste grupper. Debualbummet, Funeral, indevarslede med sine højstemte oder om livets forgængelighed, og andre almenmenneskelige problemstillinger, en ny og spændende retning inden for antemisk rock. Senere kom så den mørke efterfølger, Neon Bible, og nu, her tre år efter, har gruppen efter alt at dømme færdiggjort indspilningerne til et tredje album. Der er endnu ikke fastsat en udgivelsesdato, endsige en titel, men ifølge et mystisk indlæg på deres hjemmeside, er der en ny single på vej.

Arcade Fire spiller desuden en række koncerter sommeren igennem på diverse europæiske festivaler, Roskilde undtaget, desværre, så der burde efter alt at dømme snart blive leaket lidt detaljer. Vi krydser fingre! Forneden ses det mærkværdige indlæg.

Skriv et svar