Nyheder

Nyt album fra Antony & The Johnsons

Antony HegartySidste årtis måske mest inderlige og rørende musik kom i mange henseender fra Antony & The Johnsons med engelskfødte Antony Hegarty i forgrunden. Deres andet album, I Am a Bird Now, fra 2005 med sine nøgne og selvransagende sange om Hegartys indre dæmoner og hans hårde, personlige kamp for seksuel accept, var et af de sidste fem års stærkeste albums uanset genre.

Sidste år kom så den længe ventede albumopfølger, The Crying Light, og allerede til oktober kommer gruppens fjerde album, der har fået titlen Swan Lights. Albummet bliver udgivet den 5. oktober i en standardversion og i en limited edition, akkompagneret af en 144 sider lang booklet indeholdende malerier, collager, fotografier og digte af Antony Hegarty.

Man kan kun håbe på, at bandet lægger turen forbi Danmark i forbindelse med en, forhåbentlig, forestående turné.

Skriv et svar