Konkurrencer

Tag på stranden med Gorillaz under armen

Skrevet af Redaktionen

Freeze! Vind en tur til plasticøen med 2D, Murdoc, Noodle og Russel (måske dukker Del the Ghost Rapper også op, hvem ved?). Der er plads til fire.

Gorillaz på vej mod Roskilde i det <i>helt</i> rigtige køretøj.

Gorillaz på vej mod Roskilde i det helt rigtige køretøj.

For ikke så forfærdelig længe siden skrev vi her på Undertoner, at Roskilde Festival havde begået et scoop – og nok lagt en del kufferter med guld – ved at få de virtuelle vidundere fra Gorillaz til at troppe op på markerne lidt uden for Roskilde.

Det netop udkomne album, Plastic Beach, er en sand tour de force i kludetæppepop (ment i den absolut mest positive forstand), og der er stor sandsynlighed for, at det kan blive en ganske stor oplevelse på Roskilde, hvis tegneseriedrengene holder niveauet fra pladen. Hvis man altså kan få plads – for det bliver utvivlsomt et tilløbsstykke. Omvendt er der en god chance for, at koncerten rent faktisk bliver til noget. Afterall kører de herrer trods alt primært i jeep, så selv mudder og regnskyl af apokalyptiske dimensioner burde ikke kunne stoppe dem.

Nu hjælper Undertoner dig til forberedelserne ved at udlodde Plastic Beach til fire heldige vindere. Proceduren er, som den altid er. Svar rigtigt på spørgsmålet og kryds dine fingre. Så er du måske en af de heldige, der helt gratis får lejlighed til at ligge på stranden med Gorillaz. Vi skal have dit rigtige svar senest torsdag den 13. maj.

Vinderne er fundet…

Skriv et svar