Nyheder

Download EP fra nyt Trenz Reznor-projekt

Trent Reznor er efterhånden lidt af en veteran inden for musikbranchen. Med sit soloprojekt, Nine Inch Nails, var han i de tidlige halvfemsere ansvarlig for at give den industrielle musik en større kommerciel eksponering end hidtil ved at tilføje popstruktur og melodi til en genre, der forinden havde været domineret af kunstterrorister såsom Cabaret Voltaire, Throbbing Gristle, Coil og Einstürzende Neubauten.

Sidenhen har Reznor fastholdt sin position som en vaskeægte arenadinosaur, omend hans eget materiale ikke helt har nået de samme højder som i de tidlige år. Men for nylig indgik han i en ny konstellation, da han sammen med sin kone, Mariqueen Maandig, dannede duoen How to Destroy Angels.

Allerede nu kan du klikke ind på deres hjemmeside, hvor duoen har lagt deres selvbetitlede EP ud som gratis download. Så er det helt op til dig at vurdere om Reznor har genfundet fordums storhed.

Skriv et svar