Nyheder

Fredagsvideo: Jamie Lidell: “Telephone”

Hvis man ikke bor i København, lægger man ikke mærke til det, men byens gader bliver i disse dage oversvømmet af sommerkåde bysboere, som har brug for at danse vinterens isslag af ballerne. Det er Distortion, der står for balladen, og selvom de ikke får besøg af Jamie Lidell, så synes jeg godt lige, vi kan fyre ham af her.

Prince kommer jo på Roskilde, og han ville nok lyde ca. sådan her, hvis han udkom på Warp, hvilket Lidell gør. Han har lige udgivet opfølgeren til Jim, som hedder Compass, og det er herfra det ganske isslagsafrystende nummer “Telephone” kommer fra. At der så også er en pinup-pige i videoen er bare denne uges bonus.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger