Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

3 kommentarer

  • Khal Allan har så heldigvis også den ene halvdel af M-Cnatet (Kværn) med sig på scenen, så det lugter da lidt af en M-Cnatet koncert på Roskilde i år, selvom gruppen blev forbigået;-)

  • Jeg så Ghost society i Århus hvor de havde lavet musik til filmen Tankograd! Kanon oplevelse! Check dem ud og nyd det! Ses i solen! /Søren

Skriv et svar