Konkurrencer

Vind Spejderrobots nye album

Skrevet af Redaktionen

Manden med de usynlige hænder har lavet et håndfast album, som du kan vinde i en særdeles synlig konkurrence.

Foto: Rasmus Weng Carlsen

En dreng mente, at Spejderrobot Mikael Elkjær havde usynlige hænder. Men hans usynlige hænder har ikke forhindret ham i at skabe to plader, debuten Falder baglæns ind i igår og sidste måneds Manden med de usynlige hænder, der begge er blevet pænt modtaget af Undertoner.

I nyheden om Manden med de usynlige hænders release stod der, at albummets tilblivelse i en kælder havde medført en dekadent stemning, der prægede albummet. At det ikke var helt forkert, bekræftede Jakob Lisbjerg i sin anmeldelse, hvor han skrev: »Titlerne har dog et generelt mørke over sig, og det dystre, musikalske udtryk, der er intentionelt fra Spejderrobots side, spiller sammen med dem og præger hele albummet.«

Undertoner har fire albums liggende klar i kontorskuffen. Hvis du kan svare rigtigt på nedenstående spørgsmål, er der kun tilbage at håbe på, at du er den, vi prikker på skulderen efter lodtrækningen. Vi skal have dit svar i indbakken inden torsdag 10. juni.

Vinderne er fundet…

Skriv et svar