Nyheder

Programmet til Phono Festival offentliggjort

Det er højeste dubstep-mode at være i sort/hvid.

Det er højeste dubstep-mode at være i sort/hvid.

Phono Festival har igen i år tænkt sig at lade de nedlagte slagterihaller i Odense rystepudse af dyb dubstep-bas. Festivalen har lige offentliggjort programmet og kan derfor afsløre, at dubstep-producerduoen Nero kommer. Duoen har vundet to priser fra Beatport, verdens største elektroniske markedsplads, og har gjort sig særdeles bemærkede med et remix af The Streets-nummeret “Blinded by the Lights”.

Af andre spændende navne kan nævnes Lando Cal fra duoen Lazer Sword, der til daglig hører til på San Franciscos scene. De dyrker electro, er kendte for at eksperimentere live og beskriver selv deres musik således: »Vi kan lide at lave musik, der lyder som top-40-rapmusik stoppet ind i en tornado fyldt med barberblade og tyk sirup«.

Hvis du tør at blive fanget af den tornado, så er det 16.-18. september, du skal indfinde dig i Odense. Indtil 1. september koster en billet for alle tre dage kun 99 kr. Phono Festival udgiver i år også et magasin med interviews af flere af kunstnerne samt artikler om de nyeste tendenser i elektronisk musik. Det skulle efter planen udkomme i næste uge.

Her er en fuldstændig bandliste:

Nero (UK)
Lazer sword (NYC)
DJ donna summer (D)

La cuchina som sistema vs. Revealomatic & JB (DK)
Aavikko (FIN)
Bulldogs (D)
Stian Westerhus (NO)
Litwinenko (D)
I.D. (UK)
Keatch (BE)
Papir (DK)
Oscillators of Odense (DK)

Pushthebutton present:
Pistol disco (SWE)
Luva (SWE)
Smycken (SWE)

Flogsta danshall present:
Limonious (SWE)
Daniel Savio (SWE)
Joxaren (SWE)

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger